Hlavní obsah
Článek

Stalo se již tradicí, že každý rok na Silvestra se v Divadle Broadway hraje muzikál s hity Václava Neckáře (80) Mýdlový princ. V závěru představení pronesla na jevišti přípitek za celý herecký soubor Tereza Kostková (47). „Do roku 2018 bych všem ráda popřála hlavně hodně zdraví, lásky a také sílu, humor a šťastnou ruku při všech volbách, které nás budou čekat,“ popřála Tereza Kostková.

A co si přejí další členové souboru? „Já bych přála do dalšího roku všem dostatek optimismu, hlavně také zdraví, lásky, energie a rodinné pohody. A také se musím přiznat, že si žádné novoroční předsevzetí již nedávám,“ svěřila Ivana Jirešová (47).

„Jelikož mě čeká v příštím roce svatba, tak přeji nám všem pevné nervy a zdraví, abychom to vše v klidu zvládli,“ byl osobnější Josef Vágner (33). „Do roku 2018 přeji všem hlavně hodně zdraví, protože bez toho to nejde, a také štěstí a lásky,“ prohlásila Vlasta Peterková, která slavnostní silvestrovské představení odehrála za nemocnou Jaroslavu Obermaierovou. „V příštím roce přeji všem hodně zdraví a štěstí a také nám přeji ještě hodně odehraných repríz Mýdlového prince,“ dodal závěrem Martin Písařík (44).

Reklama

Další články

Načítám