Hlavní obsah
Článek

Aleš Háma (50) má za sebou náročné pracovní období, a tak není divu, že sbalil celé rodině kufry a všichni odletěli užívat si slunečních paprsků a moře do exotiky.

V listopadu loňského roku si dopřávali dovolenou v Austrálii, nyní se cílem jejich expedice stala Srí Lanka. Dovolenou na exotické Srí Lance zahájili Hámovi v rybářské vesničce Negombo, která je v současnosti nejoblíbenějším turistickým centrem.

„V Negombu jsme strávili první dva dny naší dovolené, navštívili jsme rybí trh, absolvovali jsme plavbu lagunou a zítra již hurá na sever,“ podělil se o první zážitky z expedice oblíbený herec a moderátor.

Po prozkoumání severní části se rodina přesunula na východ, kde strávila dalších pár dní, a nás samozřejmě zajímalo, kam bude pokračovat. „Pohoda na východě Srí Lanky pomalu končí a nyní nás čeká přesun do hor,“ popsal pokračování plánované cesty Háma.

Rodinu nyní čeká ještě několikadenní cestování napříč Srí Lankou. Oblíbený herec musí přes léto nabrat nové síly, neboť v nové divadelní sezóně bude mít opět naplněný diář moderováním a účinkováním s kamarádkou a kolegyní Terezou Kostkovou (47) nejen v činoherním představení Frankie a Johnny, ale také v oblíbeném muzikálu s písněmi Václava Neckáře (80) Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám