Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy jubilejního desátého ročníku taneční show StarDance vzali organizátoři opravdu od podlahy. Nejen že si v ní nezasoutěží žádný z profesionálních tanečníků, kteří se v soutěži objevili v minulosti, ale i porota dozná změn. Končí Radek Balaš a Václav Kuneš (48).

Zatímco Kuneš se na porotcovské židli dlouho neohřál, působil pouze v loňské deváté řadě, Balaš výkony soutěžících hodnotil ve čtyřech řadách, v letech 2013, 2015, 2016 a 2018.

„Pro desátý ročník jsme přichystali řadu novinek. Jednou z nich jsou i dva noví porotci. Oba StarDance zažili na vlastní kůži a každý přinese jiný odborný úhel pohledu na tanec,“ řekl Super.cz ke změnám Jan Potměšil.

Nováčky jsou Jan Tománek (52) a Richard Genzer (57).

„Jan Tománek je úspěšný trenér a choreograf standardních a latinskoamerických tanců a jeho názory budou určitě přesné a jasné. Richard Genzer má za sebou minulost coby tanečník nejznámější taneční skupiny u nás - UNO - a účinkování v muzikálech atd. Zároveň je neuvěřitelně pohotový a úžasný glosátor. Věřím, že oba StarDance úžasně obohatí a diváci se na jejich hodnocení budou těšit,“ dodal šéf týmu StarDance Potměšil.

Tománek v soutěži působil v letech 2012 a 2013, Genzer loni, kdy nahradil zdravotně indisponovaného Václava Koptu.

Reklama

Další články

Načítám