Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězem deváté řady show Tvoje tvář má známý hlas se stal herec, muzikant, skladatel, moderátor a zpěvák Václav Kopta (58). Za sebou nechal pěvecké eso Moniku Absolonovou i moderátorku a zpěvačku Ivu Kubelkovou.

Porotu i diváky Kopta dostal každou ze svých proměn, na které se můžete podívat ve fotogalerii pod článkem. Poctivě se týden co týden připravoval, a přestože na něj čekaly opravdové výzvy, nestalo se, že by byli fanoušci zklamaní. Navíc je uměl pobavit a rozesmát. Gratulace ostatně nepřestávají chodit.

Kopta zpíval česky, anglicky, slovensky nebo korejsky, ale také v hindštině, a to během finálového kola, kdy vystoupil jako zpěvák Panjabi MC.

Nejvíc bude vzpomínat na ztvárnění Jiřího Šlitra, tehdy mu sekundovala dcera Jana, a také na Eltona Johna, kdy se sám doprovodil na klavír.

Z vítězství měl Václav upřímnou radost, i když ho nečekal.

„Je to jako science fiction. Přišel jsem sem jako tažnej kůň, kterej bude v tom pelotonu dělat veselo a občas třeba někoho dojmu nebo zaskočím milým výkonem. Ale že tady budu stát s šekem pro vítěze a okolo mě budou padat zlaté nesmysly (konfety)... Život je velká bizarnost a já to tak přijímám a mám z toho upřímnou radost,“ řekl webu TV Nova s tím, že on sám na vítězství tipoval Nikitu Machytkovou nebo Moniku Absolonovou.

Reklama

Další články

Načítám