Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruleta českých i zahraničních zpěváků je k hvězdám show Tvoje tvář má známý hlas neúprosná. V posledním kole se u ní zapotil herec Václav Kopta (58), který v dnešním díle Tváře předvede korejského rappera a tanečníka známého pod pseudonymem PSY.

Pak Če-sang alias PSY se proslavil hitem Gangnam Style, jehož videoklip překonal hranici tří miliard zhlédnutí. Dalším jeho známým hitem je skladba Gentleman, které se chopil právě herec ze Sněženek a machrů.

Že se jedná o jedno z nejvíc bizarních vystoupení letošní řady potvrdil sám Václav Kopta. „Vůbec jsem nevěděl, že taková bizarnost existuje, takže jsem velice rád, že jsem ve svých 56 letech rozšířil své umělecké portfolio o tuto úchylárnu,“ nechal se slyšet.

V pátém díle show se diváci mohou dále těšit například na Denisu Nesvačilovou alias Jiřího Korna, Nikitu Machytkovou jako Marilyn Monroe nebo Sašu Rašilova, který zazpívá jako Ozzy Osbourne.

V ukázce se podívejte, jak se herec popasoval se světoznámým hitem z dílny jihokorejského umělce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám