Hlavní obsah
Článek

Herec Václav Kopta (58) sbalil kufry a odjel se svou rodinou na letní dovolenou. Cílem cesty se opět stalo Chorvatsko, které si oblíbili a rádi se do této země každoročně vracejí. Oblíbený herec tvoří se svou manželkou, herečkou Simonovou Vrbickou (55), stabilní pár českého šoubyznysu již neuvěřitelných 38 let. A fotka z dovolené je toho jasným důkazem.

„I letos, ostatně jako každoročně, strávíme s rodinou letní dovolenou v Chorvatsku. Máme tam oblíbené místo a vždy se rádi vracíme, jezdíme pravidelně na 14 dní,“ řekl Super.cz Kopta s tím, že v diáři má kromě dovolené také pracovní závazky. „Během léta také hraji, takže letošní prázdniny pro mě budou pracovní i odpočinkové, ostatně tak jako každým rokem,“ dozvěděli jsme se dále.

„Ve volných prázdninových dnech budeme cestovat po Čechách, na to se také moc těším. A hlavně se těším na diváky a na kolegy,“ dodal závěrem. V posledních měsících veškerá divadelní představení zhatila koronavirová pandemie, a proto byl herec rád, že opět s Terezou Bebarovou spolumoderoval soutěž Peče celá země, kterou diváci uvidí v příštím roce. V nové sezóně se opět objeví na prknech Divadla Broadway v muzikálech Mýdlový princ nebo Trhák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám