Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k největším "držákům" v českém šoubyznysu. Herec Václav Kopta (58) s manželkou Simonou Vrbickou spolu žijí už sedmatřicet let. A potkávají se i na jednom jevišti. Ponorka prý u nich ale nehrozí. Super.cz svěřili, jak je možné, že si nelezou na nervy, i když se u toho trochu neshodli.

Vaška se Simonou jsme potkali na Letní scéně pod žižkovskou věží. "Zrovna dnes jsme zkoušeli další komedii, která bude mít ale premiéru až na podzim. Ale na scéně Komorního Kalichu, dříve Divadla v Rytířské, už máme za sebou dvě spolupráce," vypočítal Kopta.

"Možná před deseti lety bych odpověděla jinak, ale dnes už jsme dozráli do věku, kdy se na to těšíme a rádi spolu trávíme veškerý čas," řekla nám k pracovní spolupráci jeho žena. To herce trochu překvapilo. "U mě to tak není, já se na to těšil vždycky," oponoval.

A jaký má tenhle herecký pár recept na šťastný a dlouhý manželský život? "Určitě velkou míru tolerance a smysl pro humor. Ale my těch celých sedmatřicet let neběželi ruku v ruce po rozkvetlé louce. Občas se nad námi taky blýskalo a byly i rozchody a krize. Ale je fakt, že posledních deset let si to užíváme. Z Itálie jsme se dostali na Havaj," shodli se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám