Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předloňský ročník StarDance musel vzdát kvůli zdravotním komplikacím. I když jsme Václava Koptu (58) potkali jako moderátora otevření nového tanečního studia, k tanci se vracet nehodlá. "To přenechám mladším, tenhle vlak už mi ujel," svěřil, že tento typ pohybu ho zrovna neuhranul.

"Můj nejoblíbenější sport je cesta k ledničce. Ale uvědomil jsem si, že zrovna s tímhle bych měl zvolnit. Tělo zanedbávám. Začali jsme s manželkou aspoň tím, že držíme suchý únor, a už máme naplánovanou i následnou dietu od dubna nebo května," sliboval Kopta.

"V létě mě nepoznáte a minete mne, protože vůbec nebudete vědět, kdo je ten štíhlý charismatický elegantní blonďák," říká s nadsázkou. Nenaznačil tím snad, že v něm poznáme spíš Radka ze Sněženek a machrů, který na plátně okouzlil celou generaci žen? "To je kapitola, která už se uzavřela, Radek Převrátil z hor dávno odjel. To už se nevrátí, i kdybych těch padesát kilo shodil," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám