Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl se stát jednou z hvězd aktuální řady StarDance. Václav Kopta (58) ale kvůli zdravotním problémům skončil ještě dřív, než se taneční soutěž začala vysílat, a byl nahrazen Richardem „Geňou“ Genzerem. Syn uznávaného textaře Pavla Kopty věří, že ho zdraví už nebude omezovat.

„Věřím, že je vše na dobré cestě, když se budu prezentovat vsedě, nic fatálního mě nepotká. Pokusím se navázat na nešťastnou publicitu, kterou mi moje neúčast ve StarDance přinesla,” říká Kopta.

Herec a hudebník v České televizi dostal další šanci a představí se v jiné roli, než v jaké ho diváci znají. Bude mít pořad Kopta Show. Na horkou pohovku si bude zvát každý týden tři hosty.

Jeho talk show bude oproti podobným formátům obohacena o to, že jeho detektivní tým vyhmátne na hosty propojení, o nichž leckdy ani sami netušili. „Pokusíme se vést pořad v rovině panelu, budu současně zpovídat všechny tři najednou. Zároveň se budeme snažit, aby byli hosté akčnější,” popisuje rozdíly například s podobným pořadem Karla Šípa Všechnopárty.

Nedávno bylo také oznámeno, že Kopta bude moderovat galavečer Český lev, který proběhne 23. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám