Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Maxová (52) zavzpomínala s nadhledem na zesnulého prezidenta Václava Havla (†75). V Londýně totiž na módní přehlídce jedné známé britské značky nechyběla u představení nových trendů v pánské módě. A k těm patří i kalhoty, které všechny končí nad kotníkem.

„Je škoda, že se toho Václav Havel nedožil. Letošní sezónu by byl absolutně in, když jsou v módě kalhoty s délkou nad kotník,“ vzpomněla si hned na Václava Havla Tereza, která přehlídku pozorně sledovala se svou kamarádkou, topmodelkou Petrou Němcovou (44). Obě dámy se navíc překvapivě shodly na tom, že nepotřebují nosit výhradně oblečení drahých značek, ale vystačí si i s módou za pár stovek.

„Ne vždy má člověk na sobě drahé kousky oblečení. Samozřejmě například na kvalitní obuv nedám nikdy dopustit, ale dnes mám na sobě sukni, která je cenově dostupná doslova každému, a cítím se dobře. Před chvílí jsem paradoxně byla od jedné novinářky dotázána, jestli je to Chanel, že to vypadá opravdu skvěle,“ uvedla s úsměvem Maxová.

V šatech za několik stovek se ostatně ukázala i Petra Němcová, jež přiznala, že nejraději nosí oblečení, které nemusí žehlit.

„Hodně cestuji a potřebuji oblečení z nemačkavého materiálu. Všimla jsem si, že hodně trendů pro podzimní a zimní sezónu bylo právě z materiálů, které se nemusí žehlit, to opravdu oceňuji a věřím, že to ocením nejen já, ale i mnoho žen,“ uzavřela s úsměvem kráska.

Reklama

Další články

Načítám