Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Jánová (34), kterou známe jako sestru Týny Popelkové ze seriálu Slunečná, potvoru Sylvu, se rozhodla pro radikální změnu. Samozřejmě po konzultaci s produkcí seriálu se nechala ostříhat. Z dlouhých vlasů má mikádo a ofinu. Připomíná Umu Thurman (53) ve filmu Pulp Fiction.

"Mým vzorem byla spíš Tokio z Casa di Papel, seriálu, který mi všichni doporučují, ale viděla jsem zatím jen kousek prvního dílu," vysvětlovala Bára, která stejný den zašla i k tatérce, kde si nechala vytvořit další tetování, tentokrát přes celá záda. "Ale ještě není úplně hotové, po třech hodinách už to tak bolelo, že byla nutná pauza. Tak to vám ukážu příště," smála se.

Se změnou dopředu seznámila i přítele Víťu, s nímž je sedm měsíců a už jsou spolu sestěhovaní. "Těší se, až mě uvidí," ujistila nás. S přítelem rekonstruují byt a chystají se na první delší dovolenou, pojedou na čundr po jižních Čechách.

A co čeká Báru na podzim? "Budu dál točit Slunečnou, začnu chodit na hodiny kresby, protože chci vydat svůj komiks a také mě čeká tříměsíční spolupráce se slovenským fitness trenérem, který je stejně jako já vegan. Ale ještě předtím, na moje narozeniny 18. srpna, prozradím, o co jde ve výzvě na mém Instagramu," vypočítala Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám