Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda trháku Kill Bill Uma Thurman (53) vzala na gala v rámci Williamstown Theatre Festivalu v New Yorku tentokrát výjimečný doprovod. Společnost jí dělala dcera Maya Hawke (20), která je rovněž aspirující herečkou. Letos se objeví například v tolik očekávané třetí sérii seriálu Stranger Things nebo v Tarantinově novince Once Upon a Time in Hollywood.

S bývalým manželem, hercem Ethanem Hawkem, se kterým se Uma potkala při natáčení sci-fi dramatu Gattaca v roce 1997, má dvě děti. Vzali se o rok později a rozešli se v roce 2003, o dva roky později se rozvedli. Kromě Mayi mají také syna Levona (17). Thurman má ještě dceru Lunu (6) s bývalým partnerem Arpadem Bussonem.

Thurman v loňském roce otevřeně promluvila o tom, že při spolupráci na snímku Kill Bill, režírovaným Quentinem Tarantinem, byla nucená do nebezpečných scén v autě, které nakonec nabourala a trvale si poranila krk a koleno. Režisér prý nehody velmi litoval a konstantně se herečce omlouval. Uma nakonec případnou budoucí spolupráci s režisérem nevyloučila. Nakonec - i její dceru už režíruje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám