Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

To, že vnučka rock´n´rollového krále dospěla v okouzlující ženu, už není žádnou novinkou. Riley Keough se úspěšně prosadila jako modelka i herečka. Elvis, který svou vnučku nestačil poznat, by se dmul pýchou.

Dcera Lisy Marie Presley a zpěváka Dannyho Keougha si už zahrála v šesti Oscary oceněném filmu Šílený Max: Zběsilá cesta či dramatu American Honey. Osmadvacetiletá kráska se nepokouší prorazit ve stejném oboru jako její dědeček, ale slaví úspěch v Hollywoodu. K herectví ji možná přivedl Nicolas Cage (60), který byl stejně jako Michael Jackson (†50) dva roky jejím nevlastním tatínkem.

Nejnovějším počinem krásné Riley je mysteriózní drama Welcome the Stranger. Film vypráví o dvou sourozencích, kteří se po letech setkávají na opuštěném venkovském sídle. Elvisova vnučka hraje přítelkyni hlavního hrdiny a do příběhu vnáší prvek tajemna. Pánové ocení především to, že v jedné scéně ukáže ňadra.

Talentovaná herečka se letos objeví rovnou v pěti nových filmech. V Under the Silver Lake si zahrála s Andrewem Garfieledem, v House That Jack Built s Umou Thurman (53).

Reklama

Další články

Načítám