Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová hvězda, herečka Uma Thurman (53), se pochlubila potomky. Na filmový festival do Karlových Varů s sebou vzala tři ratolesti - syna Levona a dcery Mayu a Lunu.

O nejmladší dcerku musela ještě nedávno bojovat u soudu. Velkou soudní bitvu s bývalým mužem Arpadem Bussonem, který ji nařkl z alkoholismu a psychické lability, vyhrála. Své dvě starší děti má Uma s hercem Ethanem Hawkem.

Uma zatím v Karlových Varech na rozdíl od svých hereckých kolegů, kteří Vary navštívili v minulých letech, nepůsobí zrovna mile. Naopak. Tváří se nabubřele, nepřátelsky. Česká ochranka, která o ni pečuje, dokonce dostala příkaz, že si ji nesmí fotit nikdo z bližší vzdálenosti než je pět metrů.

U hvězd, které převezmou z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky cenu, je zvykem, že se poté společně s dalšími oceněnými (letos to byl herec Casey Affleck a hudební skladatel James Newton Howard) vyfotí před přichystanou fotostěnou. Casey s Jamesem na Umu čekali marně. Nedorazila.

Tak věřme, že měla americká herečka jen špatný den a předvede všem, že to je milá a skromná holka. Tak jak jsme zvyklí u jejích stejně slavných kolegů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám