Hlavní obsah
Článek

Známá hollywoodská herečka a múza režiséra Quentina Tarantina má za sebou tři porody, ale rozhodně se nemusí stydět po čtyřicítce ukázat v bikinách. Na titulní stránku módních magazínů už to sice nestačí, ale na filmovém plátně může Uma stále nadělat spoustu parády.

Uma Thurman (53), jejíž nejstarší dcera Maya letos oslaví už 17. narozeniny, se odhalila na pláži v Miami, kde tráví se svou rodinkou dovolenou. Uma si od dob, kdy musela kvůli natáčení filmu Kill Bill projít náročným tréninkem, udržuje pevnou postavu, na níž se sice začíná podepisovat přibývající věk, ale ve své generaci stále patří k atraktivním ženám.

Thurman je neustále spojována s Quentinem Tarantinem, s nímž si údajně po natáčení filmů Pulp Fiction: Historky z podsvětí a Kill Bill prožila románek. Jejich druhý společný počin byl v kinech rozdělen na dvě části a nestále se spekuluje o tom, že dojde i na třetí díl. Od premiéry filmu Kill Bill 2 už ovšem uběhlo 11 let a pokračování se neustále odkládá. Uma Thurman je však stále v dobré formě, takže by určitě zvládla svou slavnou roli zopakovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám