Hlavní obsah
Článek

Šest let trvalo Garymu Oldmanovi (56), než si uvědomil, že mu manželství s výrazně mladší ženou příliš nesvědčí. Rozvod pro něj ovšem není žádnou tragédií, protože jej v minulosti absolvoval už třikrát.

Oldman už s Alexandrou Edenborough (36) rok nežije. Vzhledem k tomu, že jejich manželství bylo bezdětné, pár se na odloučení dohodl přátelským způsobem a rozvodu nebude nic bránit. Sirius Black z fantasy série o Harrym Potterovi či komisař Gordon z batmanovské trilogie Christophera Nolana jako důvod odloučení uvedl velký věkový rozdíl, což vzhledem k jeho jménu, jež v češtině znamená „stařík“, působí poněkud absurdně.

Když se Alexandra za Garyho na sklonku roku 2008 provdala, měla nejspíš tušení, že jejich manželství nebude trvat věčně. Jako oficiální partnerka s pořadovým číslem čtyři však s hereckou hvězdou vydržela nejdéle. Tolik společných let totiž Oldman nestrávil ani s exmanželkami, s nimiž má potomky.

Lesley Manville, která je matkou jeho šestadvacetiletého syna Alfieho, s ním prožila tři roky. Po dvouletém manželství s herečkou Umou Thurman (53) byla čtyři roky Oldmanovou ženou Donya Fiorentino, s níž má syny Gullivera (17) a Charlieho (15).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám