Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na filmovém plátně opakovaně zazářila nejen svým hereckým výkonem, ale také atraktivní tváří, již dokázala zúročit i v reklamních kampaních. Ve skutečnosti by si jí ale na ulici nikdo nevšimnul.

Hollywoodská herečka Uma Thurman (44) umí i po čtyřicítce před kamerou prodat své ženské přednosti, ale občas si očividně vybírá svou slabší chvilku. Trojnásobná maminka si v civilu na make-up příliš nepotrpí, a od svých filmových hrdinek je tak občas k nerozeznání. Na newyorské ulici by kolem ní prošli bez povšimnutí nejspíš i její fanoušci.

Hvězda filmu Kill Bill, v němž předvedla i svou kondičku, si v poslední době potrpí na odvážnější role. Umu Thurman jsme mohli vidět ve dvou dílech Nymfomanky i komedii se všeříkajícím názvem Mládeži nepřístupno.

Známá herečka je sice hrdou maminkou, ale po dvou rozvodech zůstala se statusem svobodné ženy. V minulosti se provdala za dva hollywoodské kolegy, ale ani s jedním z nich jí to nevyšlo. Po rozvodu s Garym Oldmanem prožila šestileté manželství s Ethanem Hawkem, se kterým má dceru Mayu (15) a syna Roana (12). Otcem nejmladší Rosalindy (1,5) je hereččin současný přítel Arpad Busson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám