Hlavní obsah
Článek

„Všichni se jednou sejdeme v jedné obrovské posteli,“ prohlásila kdysi slavná Brigitte Bardot (77) a možná ani netušila, jak její citát vejde do dějin. Tato slova totiž platí dodnes a jak je vidět v nové knize spisovatele Davida Thomase, milostné aférky mezi slavnými hvězdami tvoří propletenec, v němž se jen stěží někdo orientuje. Thomas tak nelenil a vytvořil přehlednou tabulku s fotkami celebrit a pojícími čárami, takzvanou „kdo s kým“.

Samotné jádro přitom tvoří Angelina Jolie (48) a Mick Jagger (80). Překvapením nejspíš bude, že i mezi touto dvojicí údajně došlo k milostné aféře, a to podle Thomase v průběhu 90. let. Frontman legendárních Rolling Stones měl však pletky s mnoha slavnými ženami a víc než kamarádský vztah jej pojil údajně i s princeznou Margaret, mladší sestrou královny Alžběty II. a rovněž se zpěvákem Davidem Bowiem. Avšak i Angelina je spojována rovnou s pěti slavnými jmény.

V tabulce se ale najdou známé osobnosti ze všech oborů, kromě pěveckých hvězd také ty herecké a v neposlední řadě rovněž modelky nebo bohatý finančník Arpad Busson (49), s nímž má aktuálně Uma Thurman (53) dvoutýdenní holčičku.

Související témata:
Tabulka

Reklama

Další články

Načítám