Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyra Banks (50) se nikdy nestyděla ukázat tvář bez make-upu. Ve volnu ji ostatně můžete vidět nenalíčenou celkem často. Přirozenou krásu předvedla i při obědě v LA, kde ji zachytili fotografové.

Modelingová ikona 90. let působila v civilu nenápadně, schovaná za brýlemi a čepicí.

Ačkoliv se snaží být maximálně transparentní a promuje pozitivní vnímání ženského těla, nedávno čelila Tyra kritice kvůli kampani na prádlo Skims od Kim Kardashian.

Fanoušci si všimli, že její křivky prošly výraznou retuší, a to se jim nelíbilo. Na modelce obdivují právě to, že se za své tvary nestydí, a líbí se jim, jaká je.

Tyra se nechala slyšet, že si ji Kim vybrala do kampaně právě díky jejím křivkám, a dodala, že jí bylo ctí reprezentovat ženy plných tvarů na prahu padesátky.

Modelka moderovala poslední dvě řady reality show Dancing With the Stars, ale u diváků ani producentů údajně moc neobstála. A tak zatím není jasné, jestli se k moderování pořadu ještě vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám