Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtečním díle pořadu I’m A Celebrity... Get Me Out of Here! se nevybíravě pustila do topmodelky Naomi Campbell (53) její starší kolegyně Janice Dickinson (68), která v reality sérii soutěží. Během povídání s Myleene Klass o modelingovém průmyslu označila Naomi za totální ču*ku, která je ke všem sprostá, přičemž použila slovo b**ch.

Janice je známá svým prohlášením, že byla první supermodelkou na světě a také tím, že pro ostrá slova nejde daleko. Když se ovšem Myleene zvědavě zeptala, co si Janice myslí, že modeling dělá s mladými dívkami, veteránka tohoto odvětví spustila: „To záleží, jak s kým. Třeba Naomi Campell je totální ču*ka. Není milá ke svým asistentům, vždycky chodí pozdě. Průmysl z ní udělal monstrum.“

Janice tak tímto komentářem opět přilila olej do ohně a připomněla i řadu let starý spor, kdy si pustila pusu na špacír směrem k další kolegyni Tyře Banks (50), která ji prý vyhodila ze svého pořadu Amerika hledá topmodelku, kde Dickinson svého času rovněž patřila mezi porotkyně.

V podobném duchu jako Janice se přitom v minulosti o Naomi Campbel vyjádřila i Tyra, která o britské modelingové stálici prohlásila, že ji v 90. letech tyranizovala a konflikt mezi nimi vyústil v nejhorší období jejího života. Přesto ji Tyra částečně chápe. „V průmyslu se říkalo: ‚Pozor, Naomi Campbell, přichází Tyra Banks. Posaď se, tahle mladší tě vystřídá. Bylo to vůči ní opravdu nefér,“ prozradila Tyra kdysi ve švédské talk show Skavlan. Modelka ale zároveň dodala, že se Naomi dodnes velice bojí.

Reklama

Další články

Načítám