Hlavní obsah
Článek

Jsou to už téměř čtyři roky, co při ohnivé show v turecké restauraci přišla blogerka Týnuš Třešničková (28) k popáleninám velké části těla, především krku, dekoltu a rukou. První rok po nehodě byl nejtěžší, nyní už je to za ní.

"Už se k tomu nevracím. Na začátku to bylo psychicky náročnější, ale teď už ne," řekla Super.cz Týnuš. "Zapomenout se na to nedá, ale už bych chtěla jít dál," upřesnila Třešničková s tím, že by byla ráda, kdyby články o ní nezačínaly slovy "popálená blogerka".

"Většina článků tak vždycky začíná, ale já mám nějaké jméno. Ano, stalo se to, ale už jsou to čtyři roky a já už žiju dál," krčila rameny na módní show návrhářky Debbie Brown, kde byla mezi hosty.

Sama oblékla sexy průhledný outfit, i když, jak uvedla, je introvertka a pozornost - vzhledem k její profesi paradoxně - nevyhledává. „Je něco jiného být sama doma za kamerou a něco vytvářet, než když je ta pozornost naživo. Ale módu mám ráda a na Debbie se to hodí,“ usmívala se.

Na akci se připravovala asi půl hodiny. "Outfit jsem vybírala na poslední chvíli. Měla jsem původně vymyšleného něco jiného, ale necítila jsem se v tom dobře," dodala Týnuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám