Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také v Česku se uskutečnila premiéra dlouho očekávaného filmu Klan Gucci. Zřejmě pod vlivem protikoronavirových opatření se projekce uskutečnila bez přítomnosti médií. Pozvaní byli jen někteří módní tvůrci a vlivní influenceři.

Mezi nimi se objevila také Týnuš Třešničková (28). „Na film jsem se moc těšila a musím říct, že splnil mé velké očekávání. Mám ráda filmy o módních domech podle skutečné události,“ svěřila se nám Týnuš, která popsala scénu, která ji nejvíc zaujala: „Zajímavá byla scéna, kde řešili padělky a repliky kabelek. Zajímalo mě, jak na to tyto značky nahlíží. Těšila jsem se samozřejmě nejvíc na to, jaký bude herecký výkon Lady Gaga, a podle mě byla skvělá.“

Blogerka samozřejmě přizpůsobila svůj vzhled příležitosti. „Zvolila jsem outfit s doplňky právě od Gucci. Měla jsem ikonickou kabelku Dionysus a silonky,“ říká Týnuš Třešničková, kterou na akci doprovodila sestra Martinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám