Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou poslední dovolenou na ostrově Mykonos si Týnuš Třešničková (28) náramně užila. Blogerka neztratila úsměv na rtech ani v době, kdy v polovině pobytu úřady zakázaly hudební projekci v klubech a zpřísnily se protikoronavirové opatření.

„Na Mykonosu to opravdu žije a moc jsme si to užily,“ řekla Super.cz youtuberka. Na ostrově oblíbeném mezi smetánkou se odvážila k zásadnímu kroku. Nechala se zvěčnit ve dvoudílných plavkách a odhalila tak jizvy po popálení, které utrpěla před třemi lety ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Fotku v plavkách nijak nestylizovala, ani nepřekryla filtry, aby dala na odiv stopy na kůži, které se učí mít ráda.

Třešničková, kterou sleduje na Instagramu před čtyřiačtyřicet tisíc fanoušků se snažila snímkem v bikinách dodat odvahu těm, kteří trpí také nějakým hendikepem. „Pro mě to není jen obyčejná fotka v plavkách, ale velké vystoupení z komfortní zóny. Víte, že nosím hlavně plavky jednodílné, abych chránila jizvy před sluníčkem, ale možná taky sama sebe před pohledy ostatních. Vím, že v tomhle bodě ale určitě nechci zůstat a stejně jako jsem odhodila roláky pracuji na tom, abych jednou mohla zahodit jednodílné plavky. I když mám jich spoustu krásných,“ komentovala fotku Týnuš.

„Před nehodou jsem moc ráda nosila plavky dvoudílné a věřím, že se časem dostanu do bodu, kdy je zase budu ráda nosit. Bohužel tam ještě nejsem. A tak sem dávám tuhle fotku, jako jeden z malých krůčků. Děkuji, že mě na téhle cestě podporujete a že i díky vám se cítím mnohem lépe,“ komentovala fotku Týnuš Třešničková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám