Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pár měsících ve vztahu je česká blogerka opět sama. Týnuš Třešničková (28) nedávno potvrdila rozchod s expartnerem Ladislavem, který měl trochu hořkou dohru, a to v podobě útoku na sociálních sítích. „Jsem z jeho slov hodně překvapená. Byla jsem k němu slušná, vše jsme si vyříkali. Chtěl vztah stále udržovat, i když z mé strany tam už nic nebylo,“ řekla Super.cz Týnuš, která si single život nyní užívá.

Známá blogerka zabalila kufry a odjela za teplem. Na dovolenou do Egypta odletěla Týnuš se svou sestrou Martinou a pochlubila se také společnou fotkou od moře. A to rovnou v plavkách. „Vypadáte jako dvojčata,“ začali Týnuš pod snímek okamžitě psát fanoušci.

Mladší sestra za úspěšnou youtuberkou rozhodně nezaostává a na sociálních sítích je také velmi aktivní. Zatímco Týnuš na Instagramu sleduje bezmála 460 tisíc lidí, Martina má na sociální síti přes 100 tisíc fanoušků. Z dovolené se obě české krásky pochlubily hled několika snímky v plavkách, na kterých daly na odiv své figury.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám