Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku vztahu se blogerka Týnuš Třešničková (28), vlastním jménem Kristýna Třešňáková, pochlubila novou láskou. S přítelem Ladislavem dokonce plánovali společné bydlení. Nyní je ale velké lásce konec. S partnerem se rozešla. "Jsem ráda, že už je konec. Ano, s bývalým partnerem jsme se rozešli," potvrdila Super.cz Týnuš.

Ten ale rozchod neunesl a na krásné Týnuš nenechal nit suchou. "Sice jsme tvořili hezký pár a měli se rádi, ale radši si přeji, abych Týnuš nikdy v životě nepotkal. Tři měsíce jsem jí dělal fotografa a vymýšlel program, aby jí nepadali sledující. Pomohl jí přečkat těžké chvíle. Tenhle člověk má rád jenom sám sebe a všechno přepočítává jen na peníze, myslel jsem, že ji trošku napravím," říká drsně dnes již bývalý partner Týnuš.

"Ona vlastně nenávidí lidi. Strašně zlej člověk, možná je to kvůli té nehodě, nevím. A netuším, co pořád vymýšlí s tím bytem, když jí ještě ani neschválili hypotéku. Je strašně povrchní, strašná šaškárna. A romantika? Ten člověk mě podvedl hned při první příležitosti," dodal drsně Ladislav, který podle známých páru opravdu rozchod neunesl. Byla to totiž právě blogerka, která vztah ukončila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám