Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani influencerka Týnuš Třečničková (28) si neodpustila letní dovolenou u moře. Sexy brunetka, která na podzim roku 2018 přišla ve vyhlášené turecké restauraci k četným popáleninám, zabalila kufry a s kamarádkou vyrazila za nejkrásnějšími západy slunce na světě.

Cílem její cesty se stal řecký ostrov Santorini, který je poslední roky vyhledávanou destinací. Ostrůvek je známý svými luxusními hotely na útesech, ze kterých se nabízejí ty nejkrásnější výhledy na moře a zapadající slunce. „Když se tvé sny stávají skutečností,“ napsala si blogerka k fotkám z dovolené, kde v pózuje na balkonu jejich luxusního apartmánu.

Popálená blogerka vystavila své tělo v jednodílných plavkách a předvedla svou štíhlou figuru. Po vlně kritiky, které před pár měsíci musela čelit, se pustila do cvičení a nyní se může chlubit figurou, kterou jí lze závidět. „Nejkrásnější a nejsilnější žena, kterou na sociálních sítích znám,“ napsala k fotce jedna z obdivovatelek Třešničkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám