Hlavní obsah
Článek

Léto je v plném proudu a fotky v plavkách jsou na sociálních sítích takřka povinností. Jen těžko by se hledala kráska, která ještě nezveřejnila snímek odhalující její figuru. Pozdravy v bikinách, a to ať už od moře, nebo z naší kotliny, se to na internetu jen hemží. V kurzu jsou stejně jako předešlé roky nejen snímky odhalující dokonalé křivky, ale také pozadí.

Svým zadečkem už se stihlo pochlubit hned několik známých jmen. Na dovolené v Itálii se nechala kupříkladu zvěčnit tanečnice a vítězka StarDance Veronika Lálová (32). Své pozadí v zahraničí předvedla také modelka Kateřina Sokolová (34) nebo Romana Pavelková (39).

Jim s přehledem může konkurovat někdejší moderátorka Zuzana Belohorcová (48), která si užívá slunné počasí v Miami, a také herečka Anife Vyskočilová (50), která všem vytřela zrak fotkou v jednodílných plavkách, a to na dovolené ve Slovinsku.

Rozhodně nechtěla zůstat pozadu ani blogerka a youtuberka Týnuš Třešničková (28), která zatím za hranice nevycestovala. A své vymakané pozadí dala na odiv také vítězka reality show a podnikatelka Nela Slováková (34). Pokochejte se v naší galerii zadečky, kterými se to na sociálních sítích jen hemží.

Reklama

Další články

Načítám