Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Youtuberka Týnuš Třešničková (28) v dalším videu popisuje peklo, kterým si prošla po nehodě v istanbulské restauraci. V něm tentokrát vyprávěla o tom, co se dělo po incidentu, jak probíhala léčba v Turecku a jak trávila čas v nemocnici.

Při té příležitosti se také konečně odvážila svým fanouškům ukázat fotku z nemocničního lůžka, která byla pořízena krátce po nehodě. „Měla jsem hlavu asi dvakrát takovou, než mám teď. Myslím si, že by mě skoro nikdo nepoznal,“ svěřila se brunetka, která se snažila brát svou vážnou situaci s nadhledem.

Jedině humor a podpora nejbližších jí pomáhali zvládat utrpení, kterým si dlouhé měsíce procházela. „Celou dobu jsem byla při vědomí a všechno jsem vnímala. Když to začalo přicházet k sobě, tak to byla nepředstavitelná bolest. Pamatuji si, že jsem cítila hlavně ruce, které na tom byly nejhůř. Bolest jsem musela projevovat hlasem, skuhrala jsem tam bolestí,“ svěřila se ve videu youtuberka, pro niž bylo největším utrpením každodenní převazování hlubokých ran.

„Prvních pár týdnů bylo téměř bezbolestných, protože byla ta spálenina tak hluboká, že se mi spálily i receptory nervů. Když se začaly nervy obnovovat, tak byly ty převazy nejvíc bolestivé. Deset minut po převazu bylo nejhorších. Přirovnala bych to k tomu, když se odřete a pustíte na to vodu. Tyhle bolesti trvaly třeba i tři hodiny,“ prozradila s tím, že se první týdny bavila převážně sledováním televize, protože neudržela cokoliv v ruce. „Nemohla jsem se zabavit na telefonu, nebyla jsem na sociálních sítích a ani jsem nemohla zavolat rodičům,“ dodala Týnuš, kterou teď čeká ještě několik operací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám