Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po nekonečných devíti měsících strávených v istanbulské nemocnici je youtuberka Týnuš Třešničková (28) zpátky doma a pomalu se vrací do běžného života. Po delší odmlce se vrátila také k natáčení videí, na která její fanoušci netrpělivě čekali.

Některé z příznivců ale půvabná brunetka nejspíš zklamala. První video po nehodě totiž nevěnovala tolik populárním příspěvkům v oblasti lifestylu, ale osobní zpovědi, v níž otevřeně popisuje minuty hrůzy, které se osudného dne odehrály ve vyhlášené istanbulské restauraci.

K incidentu došlo ve chvíli, kdy s přítelem na baru, jehož součástí byl jakýsi hořící žlábek, čekali na rezervovaný stůl. „Stáli jsme u baru, kde jsme si objednali pití. Stačila jsem si asi jenom jednou srknout. Jeden barman žlábek zapálil. Pak přišel jiný barman s kanystrem s nějakou kapalinou a přímo přede mnou ji chtěl nalít do toho žlábku, který už trochu hořel. Nevím proč to chtěl udělat a nevím, co se v tu chvíli stalo. V ten moment to vybouchlo,“ vyprávěla Týnuš svůj příběh.

„Bylo to hodně rychlé. Viděla jsem jen černo, protože jsem naštěstí stihla zavřít oči. Myslela jsem si, že tam spadla nějaká bomba, vůbec jsem si neuvědomovala, že vybouchla ta hořlavina a já hořím. Slyšela jsem křik lidí a v hlavě mi proběhla myšlenka, že asi budu slepá. Otevřela jsem oči, až když přese mě přítel hodil svou mikinu, aby uhasil oheň. Všichni stáli okolo mě a já si teprve uvědomila, co se stalo,“ pokračovala ve své výpovědi a dále se pozastavovala nad tím, že na takový případ nebyl personál restaurace vůbec připraven.

Ve videu dále vyjmenovala, jaká místa na těle nemilosrdný žár zasáhl a zanechal na něm jizvy. „Vím, že vypadám trošku jinak. Měla jsem popálený celý obličej. Uhořelo mi několik vlasů,“ svěřila se Týnuš a pokračovala: „Na sobě jsem měla bundu, která mi naštěstí ochránila téměř celé ruce. Také jsem měla na sobě saténové tílko s výstřihem, takže dekolt byl na tom opravdu špatně. Naštěstí jsem měla podprsenku, která žár nepropustila, takže prsa mi to nespálilo. Plus mám pás popálenin na břiše, které už byly méně vážné, a mám tam trochu jizvy.“

„Měla jsem i hodně štěstí v neštěstí, protože se mi horní část obličeje zahojila dobře. Nemám tam žádné jizvy, jen pár menších pigmentových skvrn,“ dodala s příslibem, že v dalším videu se bude pro změnu věnovat popisu léčebného postupu a svému pobytu v nemocničním zařízení v Istanbulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám