Hlavní obsah
Článek

Dlouhých 10 měsíců strávila youtuberka Týnuš Třešničková (28) v istanbulské nemocnici kvůli rozsáhlým popáleninám z ohňové show místního kuchaře. Každé ráno se budila se vzpomínkou na domov, po kterém se jí daleko za českými hranicemi velmi stýskalo. Dalo by se tak očekávat, že po návratu domů bude tím nejšťastnějším člověkem na světě. Místo toho ji ale překvapivě opět zachvátil smutek.

„Představovala jsem si, že až přiletím do ČR, budu mít už vše zahojené a vše bude jako dřív. Realita je bohužel trochu jiná. Stále mě čekají některé estetické zákroky, abychom eliminovali jizvičky a čeká mě ještě cesta, která nebude lehká,“ svěřila se krásná brunetka svým fanouškům na Instagramu a pochlubila se aktuální fotkou, kterou okomentovala slovy: „Smutné myšlenky se mi nehodí k outfitu.“

Přesto je neskutečně vděčná, že je konečně zase se svou rodinou, která jí je celou dobu tou největší oporou. „Co je ale nejdůležitější, že jsem konečně doma a se svými blízkými! Nemusím být denně zavřená ve vězení v podobě nemocničního pokoje, a já si tak užívám každé chvíle,“ přiznala Týnuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám