Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Týnuš Třešničková (28) by se mohla již brzy vrátit domů. Sama chce v Praze stihnout koncert Ariany Grande, který se bude konat 8. září. Její partner Viktor Hájíček na představení finalistek České Miss 2019 Super.cz prozradil, že návrat Týnuš se už blíží.

"Podle mě stihne i léto. Řeší se data, už se ukazuje, komunikuje s fanoušky, tak snad co nejdřív bude zpátky," řekl Super.cz Hájíček, jenž je jedním z partnerů zmíněné soutěže krásy.

"Zrovna mi Týnuš psala na Instagram. Ptala se mě, která dívka je nejkrásnější, tak jsem jí řekl, že ona," usmíval se Hájíček, který za partnerkou do Turecka pravidelně létá. "V Istanbulu jsem byl asi patnáctkrát, jezdím za ní zhruba každé tři týdny," prozradil.

Stav popálené blogerky, která je hospitalizována na turecké klinice od loňského září, je čím dál lepší. "Komunikuje s fanoušky, i přes videa, je na tom čím dál lépe. Je velmi silná, zvládá to dobře, vidí, že to je čím dál tím lepší, dává se do kupy a brzy bude v pořádku. Je na tom dobře i psychicky, zvládá to lépe, než bych to zvládal já," uvedl.

Její advokáti pochopitelně řeší také vyrovnání ze strany restaurace, kde Týnuš přišla k popáleninám při ohnivé kuchařské show. "Víte, jak fungují soudy, je to běh na dlouhou trať. Restaurace ale vše řeší, komunikuje s nemocnicí i s našimi právníky. Předpokládáme, že se to vyřeší ke spokojenosti všech. Vyrovnání je v jednání," dodal Hájíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám