Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve známost vešla díky vítězství v České Miss. Nyní už je Jitka Boho (32) vnímána spíš jako zpěvačka. Zásluhu na tom má její působení ve dvou řadách televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

„Moderování a zpívání se poměrově v mém životě vyrovnává. Častokrát moderuji, a pak vystoupím jako zpěvačka. Navíc když něco pokazím v moderování, tak si můžu spravit reputaci zpěvem,“ smála se Jitka.

Působení v Tváři Jitce pomohlo. „Rozhodně mě lidi více vnímají jako zpěvačku a nikoli jen jako tu modelku. Byla jsem dvakrát v Tváři a sledovala mě nová generace. Ta si mě už nepamatuje jako Českou Miss Jitku Válkovou. To se mi líbí a je to fajn. Vždycky jsem se víc cítila jako zpěvačka, a ne jako modelka,“ řekla sympatická brunetka, která ale nezatracuje svůj start kariéry v soutěži krásy: „Kdyby nebyla Česká Miss, tak nejsem tam, kde jsem.“

Krásku jsme potkali, když moderovala benefiční akci Korunka pomáhá v Luhačovicích, kde se vybíraly peníze na pomoc lidem postiženým tornádem na jižní Moravě. „Moderuji už od roku 2011, kdy mě paní Michaela Maláčová oslovila, abych moderovala castingy České Miss. Byla to pro mě výzva a velká škola. Zjistila jsem, že mě kontakt s lidmi baví,“ uvedla Boho, která se ucházela i o post moderátorky zpravodajství v jedné z komerčních televizí. „Měla jsem před sebou velké čtecí zařízení, písmenka se mi spojovala dohromady. Chyběl mi kontakt s lidmi. Tímto směrem se vydávat nechci. I když nikdy neříkej nikdy.“

Reklama

Další články

Načítám