Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolo od kola odvádí neuvěřitelné výkony. Erika Stárková (39), která je známá mimo jiné jako Dáša z Mostu!, zabodovala v další epizodě show Tvoje tvář má známý hlas. Tentokrát stála před velkou výzvou, měla se proměnit ve zpěvačka Christinu Aguileru. S úkolem se popasovala na výbornou a předvedla dechberoucí výkon.

„Už cítím trochu únavu, začíná to být náročnější. Vylosovala jsem si Aguileru, kde jen stojím, ale o to je to náročnější pěvecky,“ svěřila se před svým vystoupením Erika. Porotě a divákům zazpívala píseň Bound To You, kterou všem vehnala slzy do očí. Nejvíc rozplakala zpěvačku Báru Basikovou, které stékaly po tvářích obří slzy dojetí.

„Eriko, kdybych mohla, tak se postavím na střechu tohohle baráku, protože to bylo tak strašně dobrý. Já jsem nemohla jen sedět, myslela jsem si, že si urvu vlasy. Ty vejšky byly neskutečné, ale překvapilo mě nejvíc, že si prostě nevypadla z té role,“ svěřila se Eva Burešová, kterou vystoupení ani neudrželo na židli.

„Já jsem přesvědčený o tom, že tak jak si to zazpívala, tak by to nezazpívaly dvě třetiny českých zpěvaček. Mám husí kůži,“ dodal Aleš Háma a Ondřej Sokol přiznal, že si také pobrečel. „Já bohužel nebyl v záběru, ale já jsem po dlouhé době brečel, nemám k tomu víc co říct, bylo to úchvatné,“ svěřil bývalý moderátor pořadu.

Erika svým vystoupením dojala nejen porotu, soutěžící, ale i diváky. Již podruhé si tak mohla jít pro šek na 50 tisíc korun. „Jsem poctěna tím, že můžu opět poslat tuto cenu spolku Hvězdy dětem, protože děti jsou naše budoucnost,“ řekla herečka.

Reklama

Další články

Načítám