Hlavní obsah
Článek

Tori Spelling (50) je pyšnou maminkou pěti ratolestí. Ani potomci slavné herečky však bohužel nebyli ušetřeni problémů ve škole. Hvězda Beverly Hills 90210 se svěřila na sociálních sítích, že její nejstarší děti musely čelit nepříjemné šikaně, která se na nich navíc nepěkně podepsala. Na Instagramu sdílela archivní fotografii Liama (12) a Stelly (11), pod níž se rozepsala.

„Moji prvorození...prošli si takovou šikanou, že už nemohu dál mlčet.“ Tori popsala, že její dceru šikanoval spolužák, ale škola nijak nezasáhla, naopak prý Stellu nařkli, že ze sebe dělá chudinku.

„Nikdy z jeho chování vůči mojí dceři a ostatním dětem nevyvodili důsledky. Jeho rodiče jsou ve školní radě a investují hodně peněz. To my jsme nebyli schopní, takže vyhráli,“ nechala se slyšet.

Stella musela změnit školu, ale i tam ji šikanovali. Nechyběly prý ani komentáře o její váze nebo sexuální narážky, kterým ani sama dívenka pořádně nerozuměla. Tentokrát byl zodpovědný chlapec sice vyloučen, ale na dívce se zážitky podepsaly. Nyní trpí záchvaty úzkosti a je vyděšená pokaždé, když jde do školy.

Co se týče syna, ten začal na stejné škole jako jeho sestra, ale také čelil šikaně. „Šikanovali ho tak moc, že se u něj objevily silné bolesti hlavy a břicha. Zašlo to tak daleko, že musel školu opustit.“

Herečka prý váhala, jestli se má světu svěřit, protože celebrity podle ní bývají často odsuzovány, pokud přiznají stejné problémy, jaké mají ostatní. Mlčet už ale dle vlastních slov dál nemohla a ani nechtěla. Spelling má s manželem Deanem McDermottem ještě dceru Hattie (8), syna Finna (7) a nejmladšího Beaua (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám