Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Taylor a Brenda Walsh mezi sebou měly v seriálu Beverly Hills 90210 nějaká ta dramata a stejné to bylo i mezi jejich představitelkami Jennie Garth (47) a Shannen Doherty (53) ve skutečném životě. Nyní vyšlo najevo, že jedna z hádek dokonce málem skončila fyzickým násilím a herečky od sebe museli odtrhnout.

Když se v pořadu Andyho Cohena jeden z diváků Garth zeptal, jaká byla nejhorší hádka s její kolegyní, herečka neváhala poskytnout detaily.

„Byly jsme mladé a hodně hloupé. Pamatuji si jeden incident, kdy jsme si to šly vyříkat ven. Jsem ze západu, strávila jsem nějaký čas v Glendale v Arizoně, takže jsem celkem drsná,“ uvedla představitelka Kelly.

Doplnila však, že na rány pěstí nedošlo, protože je od sebe kolegové odtrhli. Na potyčku si vzpomněla i Tori Spelling (50), která si vybavuje, jak raději zůstala zavřená ve své šatně, protože se nechtěla postavit na stranu ani jedné z kolegyň.

A co bylo důvodem celého incidentu? Jennie i Tori tvrdí, že Shannen zvedla Jennie v průběhu natáčení sukni. „Jsme obě silné osobnosti, které před ničím neustoupí,“ odůvodnila Garth, proč taková malichernost vyústila v konflikt.

Svůj vztah s Doherty nastínila Garth i ve své knize Deep Thoughts From a Hollywood Blonde z roku 2014. „Byly jsme spolu zamčené na place 14-16 hodin denně. Byly časy, kdy jsme se milovaly, ale byly i ty, kdy jsme si chtěly vyškrábat oči.“

Všechny neshody a sváry však herečky dávno hodily za hlavu. Jennie i Tori se nechaly slyšet, jak jsou nadšené, že s nimi Shannen natáčí pokračování kultovního seriálu. Ta na návrat do role Brendy kývla až po předčasné smrti Luka Perryho alias Dylana. Pokračování legendárního Beverly Hills na amerických obrazovkách už odstartovalo.

Reklama

Další články

Načítám