Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling (50) a její manžel Dean McDermott opět rozšířili jejich už tak početnou rodinku. Navzdory finančním problémům si dopřáli páté dítě.

Blondýna, již v minulosti proslavil seriál Beverly Hills 90210, se ve čtvrtek opět stala maminkou. Porod pro ni nejspíš byl rutinní záležitostí, protože jej absolvovala již po páté. Herečka porodila syna, který dostal jméno Beau Dean, vážil 2,61 kilogramu a měřil 47 centimetrů.

„Jsme z našeho chlapečka naprosto uneseni. Je pro nás velkým požehnáním. Jeho bráškové a sestřičky se nemůžou dočkat, až ho přineseme domů. Rodina je pro nás vším,“ vzkázala po porodu Tori, která se stala maminkou ve 43 letech.

Manželství seriálové hvězdy ustálo krizi. Dean herečku v minulosti podváděl a přiznal, že je závislý a sexu, který mu jeho žena nemůže dopřávat v dostatečné míře. Nakonec se ale v rámci natáčení vlastní reality show True Tori udobřili a dali si druhou šanci. Společně už vychovávají Liama (9), Stellu (8), Hattie (5) a Finna (4).

Tori a Dean tvoří s jejich dětmi spokojenou rodinku, ale přesto nemají jen důvody k radosti. Manželé dlouhodobě nespláceli své finanční závazky a banka po nich požaduje 600 tisíc amerických dolarů (přes 15 miliónů českých korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám