Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tonya Graves (54) vzala na premiéru filmu Captain Marvel své potomky. Sebastian (13) a Niki (9) jsou pro ni tím nejlepším pánským doprovodem.

Američanka, která našla druhý domov v Praze, je delší dobu bez mužského protějšku. Její kluci jí ale vše vynahrazují. Oba už jsou v pubertě a Tonya se s nimi rozhodně nenudí. Díky jazykové vybavenosti je mohla dokonce vzít na premiéru filmu v anglickém znění.

V této rodince se totiž angličtina odjakživa prolíná s češtinou. „My doma mluvíme takovou čengliš, protože se často stane, že si nevzpomeneme, jak se něco řekne česky, nebo anglicky,“ prozradil Sebík, kterého nejvíce rozesmívá slovenské slovo čučoriedka (česky borůvka).

„S bráchou Nikim umíme určitě líp česky než máma a často jí radíme,“ připustil drobnou nedokonalost známé zpěvačky. I když je Tonya původem Američanka, její synové mají blízko k českým tradicím. A to také díky jejich otci Marku Gregorovi. I když si s Tonyou jako manželé přestali rozumět, kluci nestrádají.

„Chodíme s tátou každý rok na masopust, který prochází Nerudovkou a vrcholí na Kampě,“ pochlubil se Sebík, který šel stejně jako jeho bráška za vodníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám