Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zanedlouho Tomáš Verner (37) zuje taneční střevíce a z finalisty show StarDance bude opět hlavně sportovec. Dokonce už opět obul brusle, aby natočil spot k zimním olympijským hrám. Stal se totiž ambasadorem Olympijského festivalu, který v únoru proběhne v Brně.

Ve spotu si zahrál biatlonistu, rychobluslaře a dokonce i hokejistu. Překvapil výběrem zimních sportů, které ho vedle hokeje, tedy jako diváka, a krasobruslení, baví nejvíc. „Určitě rychlobruslení. Při natáčení spotu jsem měl profi brusle chvíli na noze. Před lety jsem s Martinou Sáblíkovou a jejím trenérem Petrem Novákem dělal na zimáku takové srovnávací testy, které dopadly překvapivě dobře. Tehdy mi Petr Novák dokonce řekl, že mám cit pro odraz i skluz a dalo by se se mnou pracovat," vyprávěl.

"A nemůžu opomenout curling. Žil jsem tři roky v Kanadě a tam je curling po hokeji snad druhý nepopulárnější sport,“ prozradil Verner. Naopak vůbec se mu nedařilo v biatlonu. „Biatlon jsem si zkoušel jednou v Novém Městě a po uběhnutí sedmi set metrů jsem netrefil ani jeden terč,“ smál se. Běžkám se prý raději vyhne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám