Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože během trénování na StarDance zažívá krušné chvíle, na parketu Tomáš Verner (37) boduje. Během sobotního večera se svou tanečnicí Kristýnou Coufalovou předvedl nejlepší tanec a od poroty si vysloužili dokonce tři desítky.

A to navzdory tomu, že krasobruslař trénoval až od poloviny týdne. Podepsala se na něm únava a vyčerpání a měl nařízený odpočinek. „Až ve středu proběhl první trénink. První půlku týdne jsem v tom Kristýnku nechal samotnou, protože už jsem prostě nemohl. Povinně jsem odpočíval,“ svěřil Super.cz Tomáš.

I přes komplikace v sobotu na parketu vystřihnul jednoznačně nejlepší výkon, na němž nikdo nepoznal, že si tanečník během týdne prošel krizí. Ještě před přenosem zvládl při focení stoj na rukou.

„Kristýnka postavila choreografii s Markem Dědíkem a já jsem pak přišel k hotovému,“ dodal Verner, který se začíná připravovat na osmý večer StarDance. V tom už soutěží předvedou dva tance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám