Hlavní obsah
Článek

Tomáš Savka (40) prožívá jedno z nejpříjemnějších životních období. Manželka Zuzana Pokorná (46) mu porodila dceru Annu Viktorii. Role otce ho potkala zrovna v době, kdy začal zkoušet hru Harolda Pintera s názvem Zrada, která je režijním debutem Miroslava Etzlera.

„Když jsem přespával doma v Praze a ne v Ostravě, tak jsme s Andulkou a se Zuzkou usínali a budili se spolu. Je to pro mě nádherný zážitek. Dítě objevuje svět a dává mi to strašnou šťávu,” říká zpěvák.

Tatínkem se nedávno v o něco vyšším věku stal také Tomášův kolega a mentor Miroslav Etzler. Řešili tedy společné téma. „Snažili jsme se pracovat co nejefektněji. Mirek neztrácí čas, protože toho má opravdu spoustu. Nicméně si posíláme fotky, nebo si píšeme dojmy z našich dětí. To ano,” říká Tomáš Savka.

Zpěvák, který vzešel z první řady SuperStar, si už má s činohrou zkušenosti z Hamleta v rámci Shakespearovských slavností. „Hamleta jsme hráli pod širým nebem na velkém hledišti. Tady v Divadle Na Maninách je to velmi komorní a styl hraní je úplně jiný,” uvedl Savka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám