Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (50) je ve vězení teprve 12. den a kolem jeho pobytu v ruzyňské věznici se shromažďují různé spekulace. Naposledy se objevily zprávy o tom, že má být převezen do jiné věznice, což tisková mluvčí Vězeňské služby nepotvrdila.

Následně vydala Vězeňská Služba ČR oficiální prohlášení na Facebooku.

„Bulvární redakce velmi intenzivně řeší osobu odsouzeného Tomáše Řepky. V článcích se objevují nepravdivé a nesmyslné informace o jeho pobytu ve výkonu trestu. Ze zákona nemůžeme poskytovat informace ke konkrétním vězněným osobám, nicméně co se týká odsouzeného Tomáše Řepky, uvádíme, že je zařazen ve standardní věznici se standardním režimem a rozhodně nemá žádné nadstandardní výhody.

Všechny informace o opaku jsou pouze spekulace, které se nezakládají na relevantních podkladech a nejsou ověřené.“

Tomáš Řepka nastoupil do vězení.

Řepka je odsouzený za zločin zpronevěry a za sbíhající se zločin poškození cizích práv k souhrnnému trestu odnětí svobody na 2,5 roku. Stíhání ve věci neplacení výživného na syna z prvního manželství s Renátou Řepkovou bylo zastaveno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám