Hlavní obsah
Článek

Dnes by měl Tomáš Řepka (50) nastoupit do věznice, kde si má odsedět 2,5 roku vězení. Jeho partnerka Kateřina Kristelová (44) po dlouhé době promluvila o vztahu s Tomášem.

"Já vím, kde je pravda. Vím, co je Tomáš za člověka, vím, jakou hodnotu v něm mám. Myslím si, že neexistuje hodnější člověk, až bych řekla, že tou dobrotou na tom byl bitej. Já neznám člověka, který by měl vřelejší vztah k dětem. A uměl se o ně líp starat. Myslím si, že pro každou ženskou je to poklad," řekla TopStaru o Řepkovi.

"Zítřejší krok je pro mě zúčtování s minulostí, jak to nazývá on. On nejde na pět let, nejde na deset, nevyloupil banku, neznásilnil nikoho. Není to žádnej pedofil. Jde tam za věc, že kdyby nahlídli pod tu pokličku, tak by se možná divili, jak pečlivě mohou být některý věci upečený, připravený. Jak pečlivou nití musí být ušitý. A my se nebudeme snižovat k tomu, abysme tyhle věci vyvraceli. Necháme to prostě na právnících a já pevně věřím, že určitý lidi začnou mít problém se zákonem," říká rázně.

Přípravy na Tomášovo vězení bere s humorem. "Nezapékám pilníky ani do buchet, ani do chleba, což možná překvapí některý lidi, který by to do mě netipli. Bereme to úplně zdravě, normálně. Prostě překonáme to. Tomáš tam jde na omezenou dobu a já mu budu dobrou partnerkou," dodala Kateřina, která v bytě na Slunečném vršku zůstane sama s dcerou Claudií.

"Je velká škoda, že my dva jsme se rozhodli spolu dítě asi nemít, je to velká škoda pro nás dva. Hlavně pro mě, protože bych zažila, co to je mít naprosto skvělýho parťáka na výchovu, což jsem v případě Claudinky nikdy nezažila," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám