Hlavní obsah
Článek

Tomáš Řepka (50) překvapuje. Sype si popel na hlavu a poprvé přiznal chyby vůči své první ženě Renatě. Té se teď veřejně omlouvá. "Já teď možná řeknu věc, kterou ode mě málokdo čeká, tyhle věci nedělám a opravdu jsem je asi nikdy neudělal. Chtěl bych se omluvit své první ženě Renatě za to, že skončilo moje manželství díky Vladimíře Erbové (42), protože jsem si jí pustil do svýho života. Proto bych se chtěl svý ženě omluvit. Já jí to děsně dlužím a tímhle tím opravdu chci říct, že se omlouvám," řekl TopStaru Řepka.

"Samozřejmě by moje manželství skončilo tak i tak, ale skončilo by jinak a líp a nebyly by kolem toho takový všelijaký excesy a problémy," doplnil.

Snaží se napravit i vztahy se svými dětmi Tomassem a Veronikou. "Telefonoval jsem s nimi. Dvakrát nebo třikrát jsem telefonoval s Veronikou, když to vlastně vypuklo. Samozřejmě není jí to jedno, taky tomu nevěřila a úplně koukala. Nikdy nečekala, že to takhle dopadne. Bylo jí to opravdu upřímně líto a s Tomassem se ty vztahy napravují, ten kontakt není takovej, ale pracuje se na tom a to mi zatím stačí. Já vím, že těch věcí se v minulosti napáchalo hrozně moc a ono se to musí spravovat postupně. Já věřím, že to skončí dobře," uzavřel bývalý fotbalista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám