Hlavní obsah
Článek

Přestože už byl Tomáš Řepka (50) odsouzený za erotické inzeráty, své exmanželce pokoj nedal. S přítelkyní Kateřinou Kristelovou (44) zaútočili loni na internetu na Řepkovu bývalou manželku Vlaďku Erbovou (42), vydávali se za ni a jejím jménem nabízeli sexuální služby. I kvůli tomu si nyní bude muset Řepka odpykat 2,5 roku ve vězení.

A Vlaďce i po nepravomocném rozsudku soudu v Brně loni v srpnu a následně i pravomocném odvolacím soudu za erotické inzeráty v listopadu, kdy dostal 300 hodin veřejně prospěšných prací a Kristelové soud uložil tříměsíční vězení podmíněně s odkladem na rok, pokoj fotbalista nedal.

Urážky neskončily! "Poslední esemeska mi přišla na Markusovy narozeniny (letos v březnu). Jaká jsem špína a nevím co všechno. To jsou slohové práce. Píše mi teda Tomáš, ale jelikož si troufnu říct, že znám jeho vyjadřovací schopnosti a slovní zásobu, asi má za sebe asistenta. Nechci hodnotit už ani jeho, ani toho člověka vedle něj. Je to jeho život. Mě už se to opravdu netýká. Já jsem tady máma a táta v jedné osobě. To, že někomu udělám děcko a vypnu? Ne. Máme stejné vyživovací povinnosti. Proto říkám, on už se mě netýká," říká rázně Erbová, které jsme připomněli, že v době, kdy s Řepkou ještě nežili v domě v Černošicích, měli pronajatý byt jen pár metrů od vchodu do ruzyňské věznice.

Uložil jí tříměsíční vězení podmíněně s odkladem na rok.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/350955/repkovi-zmirnili-trest-nepujde-do-vezeni-za-utoky-na-exmanzelku.htmlPoslední esemesku jsem dostala na Markusovy narozeniny, jaká jsem špína a nevím co všechno. jsou to slohové práce. Píše mi Tomáš, ale protože si troufnu říct, že znám jeho slovní zásobu a vyjadřovací schopnosti. Asi má za sebe asistenta, jak jsem řekla, to jsou slohovky.Ale je mi to jedno. Nechci hodnotit jeho ani toho člověka vedle něj. Je to jeho život. Už dneska je jeho život jako by nebyl. Jsem tady máma a táta v jedné osobě. To že někomu udělám děcko a vypnu? Ne! Máme stejné vyživovací povinnosti. proto říkám, netýká se mě to.

"Je to rozsah asi patnácti metrů. Co na to říct. Minulost je pro mě uzavřená," dodala.

Reklama

Další články

Načítám