Hlavní obsah
Článek

Městský soud v Praze v úterý poslal Tomáše Řepku do basy na dva roky nepodmíněně za zpronevěru a falešné erotické inzeráty, které na internetu poškozovaly jeho exmanželku Vlaďku Erbovou (42).

Krajský soud v Praze mu teď v neveřejném zasedání potvrdil dalších půl roku basy navíc v jednom z jeho dalších případů. Odsedět by si tak měl 2,5 roku. V běhu jsou ale ještě další soudní řízení týkající se neplacení alimentů.

Tomáš Řepka (50) se na sociální síti ostře ohradil proti tomu, že se média v souvislosti s rozsudky věnují jeho současné partnerce Kateřině Kristelové (44).

„V souvislosti s mým odsouzením je nepochopitelně s mým jménem spojovaná moje partnerka, která v době jednání, za které padl rozsudek, se mnou neměla nic společného, nebyli jsme partneři, neznali se a nemá s čímkoliv okolo mě z té doby žádnou souvislost,“ napsal Řepka.

„Je mi oporou, přestože to se mnou nemá nijak jednoduché, a je člověkem, který při mně stojí. Za to jí vždy bude patřit můj obdiv a úcta. Já osobně pykám za minulost, za kterou ona nijak nemůže, pykám za své nevydařené vztahy, kde bych hledal příčinu současné situace, ale chápu, že to se pánům novinářům nehodí do krámu, a za moji důvěru v lidi, které jsem měl okolo sebe,“ dodal Řepka, který neopomenul dodat, že společně s Kateřinou o žádnou mediální pozornost nestojí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

REPOST: Od úterního verdiktu soudu jsem opět v hlavním zájmu bulvárních médií a jejich lživé vyhrocené kampaně. Rád bych Vám sdělil, že s Bleskem ani Aha atd dlouhou dobu NEKOMUNIKUJI a o jejich zájem nestojím! K šikaně se, ale tady na svym instagramu vyjádřit chci a musím, protoze nepochopim jejich drzost a pronásledováni v takové míře, že Vám brání v běžném způsobu života a má jasný CÍL, pomstít se za to, že NEKOMUNIKUJETE a útočit bez jakéhokoliv důvodu. V souvislosti s mym odsouzením je nepochopitelně s mým jménem spojovaná MOJE PARTNERKA, která v době jednání za které padl rozsudek, se mnou NEMĚLA NIC SPOLEČNÉHO /!!!/,nebyli jsme partneři, neznali se a nemá s čímkoliv okolo mně z té doby ŽÁDNOU souvislost. Je mi oporou, přestože to se mnou nemá nijak jednoduché a je člověkem, který při mě stojí. Za to ji vždy bude patřit můj obdiv a úcta. JÁ osobně pykám za minulost,za kterou ONA nijak nemůže, pykám za své nevydařené vztahy, kde bych hledal příčinu současné situace, ale chápu, ze to se pánům novinářům nehodí do krámu, a za moji důvěru v lidi, které jsme měl okolo sebe! Taky za fakt,ze jsem zapomněl,ze ziju v zemi, kde je chut po pomstě a závist hlavním motorem. Tímto žádám o vynechání Kateřiny Kristelové z mediálního lynče, který se týká mého rozsudku. A teď to hlavní. Ani JÁ ani Kačka, NESTOJÍME o VAŠI MEDIÁLNÍ POZORNOST!!! Na telefonáty bulvárních novinářů NEREAGUJEME,na veřejných akcích se NEVYSKYTUJEME, stejne jako se vyhýbáme bulvárním fotografům a štábům, které nás jezdí denne žádat o rozhovory a není jim trapné otravovat sousedy, NAŠE rodiny, pátrat a hrabat se v odpadcích z popelnice. NECHCEME pozornost médií a naše jednání tomu dlouhodobě odpovídá a BUDE argumentem při soudních líčeních, protože konkrétní žaloby na některá média a jejich redaktory jsou podané. Máme v tomto ohledu kvalitní tým advokátů, kteří nám pomohou nastavit HRANICE,protože sami považují to co se děje za ojedinělé a nepatřičné. A já budu verit, že nám diky dostatku DŮKAZŮ a ARGUMENTŮ dají soudy co nejdřív za pravdu. Proti mediální šikaně je potřeba se bránit i když jde o cestu dlouhou a složitou. Na takové jsem, ale zvyklý ;).Nikdy to nebudu mít v životě jinak;).

Příspěvek sdílený Kristelova Katerina (@kristelova.katerina), Kvě 3, 2019 v 12:40 PDT

„Tímto žádám o vynechání Kateřiny Kristelové z mediálního lynče, který se týká mého rozsudku,“ vzkázal.

Řepka však zapomněl na to, že v souvislosti s kauzou falešných erotických inzerátů nebyl odsouzen jen on, ale i jeho partnerka Kateřina Kristelová.

Moderátorka vyfasovala tři měsíce odnětí svobody s podmínkou na jeden rok. A protože za stejnou kauzu byl potrestán i Řepka, je logické, že média zmiňují oba aktéry této kauzy, která Řepkovi přitížila v trestu za zpronevěru.

Reklama

Další články

Načítám