Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší fotbalista Tomáš Řepka (50) dostal v úterý u pražského soudu tvrdý trest. Okresní soud jej poslal na 9 měsíců do vězení. Proti rozhodnutí podal Řepka stížnost, píše iDnes.cz.

Žalobce se také odvolal, pro Řepku žádá 24 měsíců ve vězení.

Za řízení pod vlivem alkoholu v roce 2015 dostal Řepka původně tříměsíční podmínku a zákaz řízení na rok a půl. Zákaz však porušil, soud tak zvýšil trest na šest měsíců vězení podmíněně s odkladem na zkušební dobu v trvání dvou let.

V roce 2017 však Řepka podal jménem své exmanželky Vlaďky Erbové falešný erotický inzerát, za což mu soud v Brně vyměřil 300 hodin veřejně prospěšných prací.

Trest ve výši 15 měsíců natvrdo (rozsudek je zatím nepravomocný) dostal Řepka také za prodej luxusního auta, které mu nepatřilo.

Brněnský městský soud také řeší Řepkův dluh na výživném na syna Markuse, kterého má s exmanželkou Vlaďkou Erbovou.

„Pan Řepka je opětně viněn ze zanedbání povinné výživy, kterého se měl dopouštět v podstatě po celou dobu roku 2018. Trestní sazba je až jeden rok odnětí svobody,“ řekl státní zástupce Pavel Klimeš. „Dlužná částka na tom výživném je představována částkou 175 tisíc korun,“ dodal. Líčení bylo odročeno na 5. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám