Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dočkali se mezinárodní „slávy“. O čtvrtečním rozsudku, který si u Městského soudu v Brně vyslechnul Tomáš Řepka (50), se píše nejen v českých médiích. Bývalý fotbalista, který vyfasoval 6 měsíců ve vězení, a jeho přítelkyně, moderátorka Kateřina Kristelová (44), jež dostala pokutu 50 tisíc Kč (rozsudky jsou zatím nepravomocné), se dostali na stránky předních zahraničních deníků i webů.

O trestu bývalého hráče anglického fotbalového týmu West Ham United psali například v deníku The Sun a svůj prostor dostali Řepka a Kristelová také na stránkách britského Daily Mailu, kde nevynechali ani zmínku o tučné pokutě, kterou by měla Kateřina zaplatit. Článek o rozsudku nad falešnými erotickými inzeráty se objevil v britských bulvárních novinách Mirror a anglických sportovních serverech.

Pozornost soudnímu líčení věnovaly také italské weby, pro které je Tomáš známý jako bývalý hráč klubu ACF Fiorentina. U Itálie to však nekončí. O šesti měsících ve vězení a padesátitisícové pokutě se dočetli fotbaloví fanoušci mimo jiné na webu švédských novin Expressen, či na islandském serveru Fótbolti.net.

Rozhodnutí soudu nad inzeráty, které Řepka s Kristelovou vytvořili jménem fotbalistovy bývalé ženy Vlaďky Erbové (42), ale nezaujalo pouze evropská média.

Tomáš s Kateřinou se dostali také do Afriky, na stránky nigerijských novin Daily Post. Celá kauza neunikla ani vícejazyčné ruské televizní síti známé jako Russian Today, která vysílá v angličtině, arabštině, ruštině a španělštině.

Reklama

Další články

Načítám