Hlavní obsah
Článek

Zpočátku to měla být jen legrace a pomsta bývalé manželce. Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka (50) se ale kvůli inzerátům na eskortní služby dostal před soud, který dnes proběhl v Brně. Řepka vyfasoval šest měsíců odnětí svobody. Kristelové byla nařízena pokuta ve výši 50 tisíc Kč. Pokud ji nezaplatí, čeká ji odnětí svobody na čtyři měsíce. Proti rozhodnutí se oba odvolají.

Kauza falešných inzerátů, na nichž Vlaďka Erbová (42) nevědomě poskytovala erotické služby, se projednávala už 26. července. Tomáš Řepka se tehdy k jednomu z nich přiznal, vinu na dalších dvou ovšem popřel.

Během soudního stání přišla řeč také na jeho přítelkyni Kateřinu Kristelovou (44), která byla společně s ním zachycena na videu při platbě, jíž byl inzerát uhrazen. Řepka vzal vinu na sebe, což ale Kristelové nepomohlo.

11:37 Kateřina Kristelová trestu neunikla. Byla jí nařízena pokuta ve výši 50 tisíc českých korun. Pokud ji nezaplatí, čeká ji odnětí svobody na čtyři měsíce.

11:36 U soudu padl verdikt. Řepka je vinen ze všech tří erotických inzerátů. Vyfasoval trest šest měsíců odnětí svobody nepodmíněně.

11:25 Tomáš Řepka svého činu lituje. Mluví o klukovině, kterou už nelze vzít zpátky.

11:07 U erotického inzerátu měla být uvedena i fotografie Erbové. Její kontakt se objevil také na veřejných erotických chatech.

11:04 Ke zhoršení vztahu mezi Erbovou a Řepkou mělo dojít poté, co se jeho partnerkou stala Kateřina Kristelová, zaznělo ve Vlaďčině výpovědi.

11:00 Erbová tvrdí, že ji inzeráty psychicky poškodily. Musela vyhledat odbornou péči a chodit na terapie. Její dcera je kvůli této kauze terčem posměchu a šikany.

10.58 Muži jí kvůli falešným inzerátům psali oplzlé esemesky, někteří jí přímo volali.

10:50 U soudu vypovídá o tom, jak byla po operaci a na mobilní telefon jí chodily reakce na erotické inzeráty.

10:43 Erbová se u soudu rozplakala.

10:40 Vlaďka Erbová je v soudní síni.

10:34 Kateřina Kristelová požádala, aby líčení probíhalo bez její přítomnosti.

10:32 Vlaďka Erbovová odmítla novinářům poskytnout vyjádření.

10:28 Bývalí manželé spolu nekomunikují. Každý z nich čeká na jiné straně chodby.

10:22 K soudu se dostavila i Vlaďka Erbová, která posledně nevypovídala.

10:20 Tomáš Řepka dorazil k soudu. S novináři se nebavil.

Reklama

Další články

Načítám