Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poprvé do školy šla v pondělí jak spousta tisíc děcek rodičů mimo řady tzv. celebrit, tak i těch trochu veřejně známějších. Exfotbalista Tomáš Řepka (50) se v jedné základní škole v pražské Hostivaři stal velkou atrakcí.

Doprovázel totiž poprvé do školy dceru své přítelkyně Kateřiny Kristelové (44) Claudiu. Někteří rodiče z něj byli na větvi tak, že ho fotili snad i víc než vlastní prvňáčky. A i školáci si mohli nadšením ukroutit krky.

„Claud Tomáše sama prosila o to, aby ji také provázel prvně do školy, což mě těší. Je fajn, že tohle spojení hezky funguje, že si rozumí. Jinak dceru přišla vyprovodit celá moje nejbližší rodina, u nás je to v první den školy tradicí. Jsme tak trošku Hujerovi,“ směje se Kateřina.

Její dcera se vlastně spolu s Tomášem na jedné fotografii ukazuje poprvé. A na dlouhou dobu naposledy, moderátorka prý rozhodně nechce milovanou holčičku používat pro kariéru. Ale jako pyšná máma se fotkami z jejího první školního dne pochlubit musela.

„Claud se do školy moc těšila, aktovku měla sbalenou už tři měsíce a kornout se sladkostmi pro děti už týden vozíme v autě, abychom ho nezapomněly. V úterý má hned narozeniny, takže máme rovnou v pondělí i oslavu. A tuším, že už mi zítra řekne, že do školy už nemusí, že všechno umí. Je to taková inženýrka a radši by seděla s učitelkami ve sborovně a pak šla předávat znalosti dětem,“ dodala se smíchem Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám