Hlavní obsah
Článek

Kateřinu Kristelovou (44) a Tomáše Řepku (50) jsme zpovídali krátce po návratu z jejich druhé společné dovolené. Z letiště vyrazili rovnou na otvíračku kasina, což byl trochu risk. Nezapomínejme, že Tomáš měl jednu dobu k "bednám" hodně pozitivní vztah.

Katka se vrátila okouzlená z Říma a pořád ještě z Tomáše. "Bylo hrozně sexy, když mluvil italsky," rozplývala se. "A já se taky učím italsky, píšu mu erotické zprávy," svěřila. "Ale rozhodně to nemůže říct na kameru, protože je to hrozně sprosté, paradoxně ani já jsem to nevěděl." prozradil nám Tomáš. "Našla jsem si takový server, kde je erotická konverzace v italštině. Je to tak vychytaný, že už na to sám potřebuje překladač," smála se Kateřina.

Žádnou Itálii v Itálii neměli, pořád vrkají jako holoubci. "Máme to fakt v klidu, vážíme si hezkých chvil. Oba říkáme, že kdybychom se potkali jindy a dřív, tak by to nefungovalo. Museli jsme si oba sáhnout vztahově na dno, abychom věděli, že teď se hádat nechceme, chceme být v pohodě. Je to strašně hezké a za sebe říkám, že je to nejhezčí vztah, který jsem měla. Neříkám, že nepřijdou nějaké krizovky, ale vždycky budu vědět, že on za to stál," míní Katka. "Můžu jenom souhlasit," přikyvoval Tomáš.

Protože jsme se potkali v kasinu, padla i klišé otázka, zda si pár myslí, že navzájem vyhráli v životní ruletě. "Myslím, že jo, přestože se nám mnozí snaží podstrkovat, že tomu tak nemůže být. Ten první půlrok, co jsme si prošli těmi různými kauzami, byl náročný. Ať už jde o to, že se nestará o děti, nikomu nic neplatí a má strašné problémy. Není to pravda. Kdyby měl tak zameteno před svým prahem každý aspoň z půlky, že by bylo na světě hezky. Jsou to velké lži. Samozřejmě že se něco dořešuje, ale to si dořešuje každý z nás. Nevím, proč zrovna on by měl předkládat účty," bojuje za svoji lásku jako lvice Kristelová. A Řepka opět jen přikyvoval, že má jeho milá ve všem pravdu.

Reklama

Další články

Načítám